Trädgården :) vilket slit...

Jaha har tillbringat hela dagen med att ansa i trädgården....men fint blir det..,ja förutom när Stefans parents var och hälsde på,på en fika..
Kom nyss hem efter att ha varit i väg och ätit+att vi har lånat pappas häcksax så imorron bli det att ansa häcken så att det heter duga.Fick även ett parasoll! mycket bra det ska jag ha över mitt nya bord på baksidan,jag var liksom tvungen att handla nått härom dagen så att jag köpte ett bord + stolar som vi har på baksidan..nej nu blir det nog till slappa lite zzZZzz......

Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay


Om Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay:

Den haschande duon Harold och Kumar ger sig ut på ett internationellt äventyr när de försöker undkomma myndigheterna som misstänker duon för att vara terrorister när de försöker smuggla ombord en bong på sitt flyg till Amsterdam.

Wanted


Wanted" är baserad på de storsäljande böckerna av Mark Millar, mannen bakom några av de största serietidningssuccéerna de senaste åren. Wes Gibson är en vek, hypokondrisk 25-årig revisor vars liv är händelsefattigt och trist. Men när hans far mördas, upptäcker han att han bär på krafter han aldrig ens drömt om. Han rekryteras till Broderskapet, ett hemligt samfund med lönnmördare och utvecklar sina övermänskliga superkrafter. Med hjälp av skickliga lärare förvandlas Wes Gibson till en mördarmaskin som utplånar den ena skurken efter den andra.

Fläkta mig

Efter en HET otrolig HET sommardag så känner jag mig riktigt avskyld,dels så har Stefan vart helt vild och shoppat en fläkt..vilket just för tillfället känns riktigt bra i denna hetta (snacka om tropiskt)

Passar förövrigt väldigt bra in i vardagsrummet.
Sen så har vi tagit oss ett bad i poolen OTROLIGT skönt.
Så nu sitter jag här och väntar på att lilla Tyson behöver att gå ut,han gör inte många knop nu på dagarn stackarn han bara ligger,likaså katterna helt utmattade.
Imorgon bär det av mot Tranås där ska vi kolla på bilar.
Mmm vi får la se om det finns nått av intresse hahahahaha.
Nu ska jag ta mig nått att dricka det blir väl att svepa en liter eller nått så inåta helvetes törstig hela tiden....see u

Min Hall och lite där till.....Resultatet efter lite renovering.....snygg tapet va!!

Ett nytt fat passar som fisken i vattnet i v-rummet.
     
Tyson o husse                      Neo o Tyson

Tyson i närbild......


Ja o Steff in das car

Klinker läggning....

Prio ett idag...om steff bara vill vakna så han ligger och acke skönt...
Jag lägger ut en bild sen när det ä klart...
Lika varmt idag som i går känner jag.
Vi såg en film igår Don't back down,helt okej rulle.
Nej nu sk jag väcka El Steff men min härliga stämma.....

Ny Tatuerad ;)

Kl 14,00 tattade jag mig ( änligen )
Lägger upp en bild sen....
Väntar just nu på att moder o fader, ragg,fia ,lelle och lilla Neo ska komma.
Dom ska komma på ett litet besök,vi tänkte att vi skulle smaka av hur pizzan smakar här :)
Se om pappa har lust att hjälpa oss med våran nu dörr som behövdes att fixa till lite innan den är redo att sättas på plats.
Otroligt varmt är det nu mä herregud snacka om att man tog semester lägligt..
Kollade på Aftonbladets hemsida där stod det att det skulle bli ca 30 grader hot hot hot.....
Vi håller på att kolla runt nu lite efter en ny bil mä...mycket trevligt hahaha.Nahä dax att ta sig lite att drick nu puss och hej.....

SEMESTER

SÅ JÄVLA SKÖNT :)

Klockan 19,00 är det semester :)

Jaha då ska man bara jobba idag mä då eller bara och bara 9-19 är tiden som gäller,helt matt efter igår 7-19 guuuuu snacka om en hel dag på jobbet...
Hoppas att jag får en REJÄL LÖN sen....då ska det shoppas.
Dax att fixa iordningen sig ......nedräkningen har börjar........12 timmar 35 minuter till semester...wiiiiiii

Seriös som jag är......

Jaha domen jag fick hos tandis har fått mig att helt seriöst börjat att sköja med floursköljning varje kväll + att jag är beroende av plackers...

Hoppas att det hjälper.....

TRÖTT

Skapligt trött efter ett pass på ica 6-16.........
7-19 i morron Hjälp
9-19 på Söndag efter klockan 19,00 kan ni ge er fan på att min semesterbörjar.....................längtar så grrrrrrrrrrrrrrr

Så hemma igen...

Guuu va jobbigt det är att fara omkring men otroligt kul...
Nu har vi köpt en ny toa dörr det blev en vit fin , handtag och ett lås till den så nu är det check ska vi bara handla 2 dörrar till rå men man är ju inte miljo...måste ha pengar tills jag ska tatta mig nästa vecka *längtar*
Passade på att handla lite penslar till min målning i hallen jag orkar inte rengöra penslarna efter det att jag har målat så att jag kastar dom hahaha....latmask ja ä..
Åt på Burger King mmmm det va gott elle "gött"...hahahahaha
Jag tog en glass efteråt med brownie fast den var inte så god,det finns ju 2 sorter till att terra så det får det bli nästa gång.
Sen så inhandlades lite krimskrams n vet snt som kan vara bra att ha även om man inte behöver det....
Bensinpris idag 13,69kr/l vilket fynd vi tankade fullt direkt  ( fuck off jävla bensin helvete).....Måste agera!!!!!!!!!!!!!
Nahä dags att styra upp det lite see u / S

3 dagar kvar till semester ;) Wiiiiiiii


Sådär ja det var den dagen 6,30-12,30 i kall ja det gick smärtfritt.......nu så ska jag och min man ut och äventyra vad det innebär vet jag inte men jag har lite på G..
En sak vet jag som vi ska göra iaf...återkommer.....ciao

Jobb igen .....

Men nu jävlar så har nedräkningen börjat till semestern,på Söndag kl 19,00 börjar min semester jippi.......
Det ska bli så SKÖNT....äntligen min tur.
Idag så ska jag jobbar.. mmmm va fort dessa dagar gick nu när man hade ledigt....3hela dagar men men...idag är mitt arbetspass 14-21,00..
Har även sålt våran torktumlare idag annonsen på blocket hann väl vara ute 45 min eller innan den blev såld....skönt att bli av med den (jag använder den inte ändå)..
Vet inte om jag ska ta svängen förbi tornis idag innan jag ska till jobbet vi har ju beställt tapet som skulle komma hem idag men dom har inte hört av sig...vi får se hur jag gör.
Nahä dax att styra upp det här hemma :)

3 dagars Ledighet rena drömmen..

Åhhhh Lördag dra åt skogen va skönt det var att inte behöva att gå upp så tidigt idag...
Idag var det operation Shopping som gällde..mot tornis...Köpte nya överdrag till min soffa nu ska här bytas stil i v-rummet till svart..köpte även en lampa till v-rummet+en till hallen passade ändå på nu när jag var i farten och shoppade en ny tv bänk i svart då förstårs haha...
Nya påslakan o örngott blev det mä.
Våran coola tapet som vi sätter upp i hallen är snart klar vi var ju tvungna att styra upp det där lite för att tapeten räckte ju inte till och med min tur så finns den ju inte att få tag på mera hurra tralalala...men vi har beställt en annan som passar till en enfärgad blev det i lite mörkare grå skala kanske lägger in en bild sen när det är klart i hallen med golvet o klinkersen som ska dit.Nej ursch nu ska jag nog kika lite på tv.n se om det finns nått att ha, min gissning är att det INTE är nått bra det kvittar ju hur många kanaler man än har ju...Go natt ;)

Ny tattoo tid bokad :)

Jag var tvungen att boka en ny tid eller tvungen var ja ju inte men jag kände att jag ville...
Den 22/7 ska jag tatuera 2 dragonfly's eller som det heter på svenska trollsländor på vardera skuldra...längtar så det bli på min semester *skönt* slipper man ha på sig arbetsrocken :)..
Har även ringt till tandläkaren....hatar att gå dit....så nästa vecka på onsdag ska jag dit å få min dom jag vet ju liksom att jag måste laga minst 2 tänder mmmm kul...
Men jag måste dit (till tandis asså)
Har jobbar idag 14-20 flex...
Jobbar i morron 6,30-18,00.min favvo tid...not...
Så nu blir det väl att förbereda sig för sängen .........

RSS 2.0