Det bara blåser o blåser

Fy sjutton va ä det för väder blåser ju orkan ute nått positivt ät ju iaf att det inte regnar..än så länge..
Jaha då har man vart o jobbat 12,30-18,00 fast vi hade det så pass lugnt så att ja o JoJo gick hem lite tidigare.
Steff jobbar natt så att jag ä helt själv nja inte helt själv kanske jag har ju mina djur ...så att jag passar på att färga mitt hår får väl se hur det blir...
Det är ju utgång på Lördag så att jag tänkte att håret måste fixas till...Adios.....

Midsommarafton

Började dagen med att jobba 7-14 drog sedan till mamma o pappa för att äta lite sill o potatis.
 =lite matjessill
 Tyson smarrar på sitt ben  Neo hade sin egen blandning av godis & saltgurka......Efter eller snarare under maten så kom tillbehören fram det var kul var det hahaha.
 Systrarna...lägg märke till solen som skiner så fint.
 Guuuuu lelle<--------------------------------- det var före han fick min kusins tand i pannan tror ja..
 Hahahaha så såg han ut då...men plåster o allt hahahahaha Fia fixade grädden till tårtan.


Resultatet:

Ska kika på en film nu CIAO.....

Kul det regnar..

Vilken stämmning...not åhhhh att det ska vara svårt att det kan vara fint nu till midsommar.Börjar midsommar afton med att jobba 7-14 flex sedan är det mat hos mamma o pappa.Midsommardagen tänker jag tillbringa på ica 11,30-19,00,100% ob hela dagen är väla det som lockar men det har ingen betydelse för mig iaf.I vanliga fall så blir det på lördagar 100% efter kl.12,00 så att jag tjänar en halvtimma på det men men..till jobbet ska jag får la fixa till nån rolig stämmning...hahahahaha,vi har nästa alltid kul på jobbet , det är ju ens arbetskamrater som gör att ma trivs så pass..Byta jobb skulle jag inte villa göra även om det känns så ibland.Jag är ledig nästa helg då blir det party ska bli skoj med rätt musse o dyl.Nahä vet inte om vi skulle kolla på nån film eller nått nu jag är så himla trött har typ sovit 4 timmar i natt men jag tog mig ett snabb vil nyss + en kopp kaffe så nu är jag i form igen tssss hahaha.TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER....(hoppas på sol)

Heja Sverige..!!!...Snart avspark..
ÄR VI REDO???SÅ KLART ATT VI ÄR SITTER SPIKADE FRAMFÖR TV..
Håller tummarna puss på er

Visdomstand spökar+frusna fötter

Sitter här nu och väntar på att äntligen få åka till jobbet haha..
Jag har en visdomstand som tydligen har fått för sig att växa en aning,men jag är uppladdad med hexident så nu har jag borstat lite extra just på det ömma stället ( lite bättre känns det allt).
Har precis vart ute med Tyson mä,så jävla kallt det var idag,om fötterna fryser jag mest.Idag får man verkligen bulsa på sig...brrrrrrr...kul mitt i sommaren nej nu får allt värmen komma tillbax.
För övrigt idag så jobbar jag 11-16,30 en lite specialar tid för att att vid 17,00 så ska jag tatta mig mmm det ska bli kul.Sen så får vi ju inte glömma matchen idag,ja jag ska iaf bidra med mitt hejande det vill ja då lova.
Stefan han jobbade natt igår likså i kväll så att det blir att kolla på matchen själv..

En  får det garanterat bli till matchen jag köpte 2 igår  (2 för 89:-) vilket fynd hahaha...
Nahä dax att fixa till sig lite sen marsch mot jobbet have a nice day.

Bantning+14-21 på ica

Guuuu folk har redan börjat att midsommar handla det kan jag skriva under på..
Eftersom att jag började att jobba 14.00 idag så passade vi på att åka till vetrinären och vaccinera katterna.
Vilket drama de var Både Spjutet och Jögga var överviktiga har ska bantas...hur lätt är det Jögga äter ju allt grrr.
Men ner i vikt ska dom tydligen jaja vi la se hur det går
 en skön lite tupplur

 mitt fina armband som jag fick av Steff..

 passade på att ta en sk. sommar bild då det i går var en extrem ostabil sommardag,bilden är från våran baksida..lägg märke till poolen som vi akut var tvungna att köpa.ähhh vi har inte badat så flitigt i den nu den sista tiden...

 seriösa som vi är så har vi planterat tomater kan ju alltid hoppas att det kommer några tomater på den , det återstår ju att se ( om nån krake skulle vilja växa till sig så lovar jag att lägga upp en bild på den)

Efter en hetisk dag på jobbet så unnar jag mig en  Ben&Jerry    Cookie Dough den är min favvo bland alla sorter...
Ska nu bara sitta framför datorn och ta det extremt lugnt har ju en ny arbetsdag framför mig tomorrow+ATT JAG SKA REDAN BYGGA PÅ MIN TATUERING...kommer nog en bild sen ska ni se...go kväll.....

Neo's namnsdag

                  = hur en tårta ska se ut om inte neo har hjälp till att bära :)...

Vilket kalle det var värsta draget hahahaha...
På vägen hem så stannade vi på Willys och laddade upp med lite kattsand,sen passade vi på att tanka bilen...FAN TA DOM SOM BESTÄMMER SKATTEN PÅ BENSINEN NU FÅR DET FAN I MIG VARA BRA SÄNK PRISET PÅ BENSINEN !!!!!
Så.........
puss i ljumsken

I Love it :)
Våran ny !!!!!!!!

En ny Digi införskaffad

Jaha då har man vart på tornis idag då o shoppat loss...
3 nya linnen,2 porriga överdelar :) , 1armband, 1väska, en kjol, ett par porrshorts,1 tröja..En NY DIGITAL KAMERA,en GPS,en namnsdags presse till Neo + att Steff köpe en ny telefon.Sedan köpte vi pooltilbehör i form av en klordoserare+klor då,och en hov så att man man kan fiska upp all jävla skit som har kommit i nu när det har vartit orkan..Så nu håller vi på att grilla så det blir flintastek men rösti och vitlöksbröd+min hemma gjorda (asa goda tzatziki).Sen så är det bara att bänka sig framför tv o kolla på matchen mellan Sverige-Spanien ha det gött..

Ny Tattad :) 13/6

Jippi så då var den gjord då...kan ju inte lägga upp en bilder eftersom att digikameran är helt fuckt up,Gör ett nytt försök:JAG VILL HA EN NY DIGI....så purre

RSS 2.0